Az S&T Magyarország felvásárolta a Kapsch BusinessCom Magyarországot, így a továbbiakban az S&T márkanév alatt működik a két vállalat. Az S&T Csoport Magyarországon kívül Csehországban és Szlovákiában is megvette a Kapsch BusinessCom-ot. Ezentúl hazánkban az S&T márka két vállalattal lesz jelen, a már jól ismert S&T Consulting Hungary Kft.-vel és a S&T Services Kft.-vel, mely nevet a korábbi Kapsch BusinessCom Magyarország kapta.

A megállapodásnak megfelelően az újonnan létrejött S&T Services Kft. az S&T Consulting Hungary Kft. 100%-os tulajdonú leányvállalata lett. Az ügyvezető feladatokat Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója látja el.  Az S&T Services további két cégvezetője Fülöp István és Kulcsár Sándor.

A két cég harmonizálása már nagyban zajlik, és teljes befejezés 2017. december 31-ig várható. A tulajdonos és névváltozás nem befolyásolja a korábbi Kapsch BusinessCom – jelenleg már S&T Services – maximális elhivatottságát és szolgáltatásaink kiváló színvonalát. Mindezekhez társult most az S&T Cégcsoport szakmai támogatása és biztos financiális háttere, mely a korábbiaknál is nagyobb feladatok megvalósítását teszi lehetővé.

Az S&T Magyarország hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő IT megoldásszállítójaként, a jelenlegi felvásárlással tovább növelte méretét és erősítette pozícióját a piacon. Szabó Péter, az S&T Magyarország Ügyvezető Igazgatója elmondta: „A Kapsch BusinessCom S&T tulajdonába való kerülése megtörtént, és az ezzel kapcsolatos első harmonizációs lépések gördülékenyen elkezdődtek. Az ügyféligények ellátása zavartalanul zajlik ebben az időszakban is. Jelentős szinergialehetőségek látszanak már most is a két vállalat egy cégcsoportba történő tömörítésében. A széles portfoliónak köszönhetően a korábbi Kapsch BusinessCom ügyfelek olyan megoldásokhoz is hozzájuthatnak, mint például a felhő szolgáltatások, az IoT, az Ipar 4.0, a mobilbiztonság, vagy az SAP és más üzleti megoldások. A két cég megoldáspalettájában közös IT biztonsági, hálózati, vagy akár az IT üzemeltetési és támogatási igények pedig az eddigieknél is magasabb tapasztalati háttérrel és nagyobb szakembergárdával kerülnek kiszolgálására.”

A 2017. augusztus 28-tól a  két céget – S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft. –  tömörítő S&T Magyarország a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, mivel több mint 210 fős szakértői gárda szolgálja kiemelkedő színvonalon az ügyfelek igényeit.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top