Blog

Az S&T Csoport 2016. első negyedéves eredményei

Erőteljes növekedést regisztrált az S&T Csoport árbevételben és profitabilitásban egyaránt az első negyedév során:

  • Az értékesítési bevételek 4% -kal növekedtek (96,4 millió euró az előző évi 92,8 millióhoz képest)
  • Az EBITDA 8% -kal növekedett (6,3 millió euró az előző évi 5,8 millióhoz képest)
  • A „Services” szegmens, amelybe az S&T magyarországi tagvállalata is tartozik a tervek fölött teljesített

A menedzsment várakozásai a 2016-os pénzügyi évre vonatkozóan határozottan a bővülés irányába mutatnak. A Csoport magas megrendelés állománya és  rekord méretű súlyozott projekt előrejelzése megerősítetteazt a korábbi várakozást, mely szerint a Csoport elérheti az 500 millió eurós értékesítési volument a 2016-os évben. Egyre hangsúlyosabb a „Dolgok Internete” (Internet of Things), valamint ennek információbiztonsági vonatkozásai iránt megnövekedett kereslet, melynek következtében további évi 20%-os növekedésre számítanak a technológiai és szolgáltatásiszegmensek.

Az eredeti (angol nyelvű) sajtóközleményt innen töltheti le.

Sajtókapcsolat: info@snt.hu

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.