A Millenáris Parkban 2016. november 17 és 18-án megrendezett nemzetközi konferenciára és kiállításra több mint 1500  fejlesztőmérnök, programozó és az ágazatban meghatározó vezető látogatott el. Erre a rendezvényre kapott meghívást az S&T Consulting Hungary , mint az ipar 4.0 megoldások egyik képviselője.

A konferencián többek között az országhatáron átlépő autonóm járművek egységes infrastrukturális hátterének biztosításáról, a járműipart rendszerszinten meghatározó változásokról, a digitalizáció és az ipar 4.0 által kínált megoldásokról volt szó. A rendezvényen többek között szó volt az energiaszektor és a digitális tárasadalom kapcsolatáról, az okos városokról és az okos közlekedésről, az ipari termelés okos megreformálásáról, azaz a legújabb ipari forradalom, az ipar 4.0 jelentőségéről és fontosságáról.

A konferencia fő üzenete, hogy szükség van a nagyobb léptékű, határokon átnyúló programok fejlesztésére, erősítésére, a digitális technológiák fejlődését követő, Európán belüli egységes új szabályozás kialakítására. Fontos hogy ezek a folyamatok felgyorsuljanak és erős együttműködések jöjjenek létre a nagy, domináns technológiai cégek, startup közösség és a szabályozó testületek között.

Cégünk ügyvezetője, Szabó Péter a Smart Industry panelbeszélgetés résztvevőjeként az Ipar 4.0 által a magyar ipar számára nyújtott kitörési lehetőségeket elemezte a konferencia panelbeszélgetése keretében.

http://regionaldigitalsummit.com/

Tudjon meg többet az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó megoldásokról!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top