Modern, nagy teljesítményű, elérhető

Az S&T Consulting Hungary szisztematikusan építi ipari digitalizációs megoldásainak körét. A cég augusztusban kötött szerződést a finn székhelyű, a KUKA tulajdonában lévő Visual Components nevű szoftverfejlesztővel. Ezzel az S&T Ipar 4.0 portfóliója újabb elemmel gazdagodott, és így egy kézből képes teljes körű megoldást szállítani a vállalatok számára, bármilyen Ipar 4.0 vonatkozású projekthez. A Visual Components egy modern fejlesztés, használata három nap alatt elsajátítható, és vonzó árával a KKV-k számára is megfizethető, ráadásul 2018 végéig bevezető kedvezménnyel érhető el.

Tervezés – szimuláció – vizualizáció – optimalizálás

A Visual Components átfogó eszköztárat ad a cégek kezébe. Villámgyorsan készíthetnek 3D-s gyár elrendezéseket. A felépített gyár modelleken egyszerűen és gyorsan  szimulálhatók a folyamatok, a robotok, javíthatók az ajánlati válaszidők, csökkenthetők a tervezési hibák. A rendszer meggyőző vizualizációval segíti az eredmények prezentációját. A legfontosabb elem azonban mégis az értékáram optimalizálás a gyártás szűk keresztmetszeteinek feltárásával. A rendszer használata pár nap alatt elsajátítható. Az eredmények gyorsan elérhetők, könnyen kiértékelhetők, mindenki számára egyszerűen prezentálhatók és a kialakult koncepció  a felmerült kérdések mentén egyszerűen és gyorsan módosítható.

A rendszer a gyárakkal rendelkező cégek, valamint az egyedi gépgyártó cégek számára is ideális megoldást jelent tervezési és marketing munkájukban.

Gyártástervezés – Visual Components

A Visual Components olyan, célzottan gyártástervezésre optimalizált 3D szimulációs környezetet biztosít felhasználó számára, amely garantálja a kiemelkedő eredményeket.
Intelligensebb gyártási megoldások tervezése során jobb megoldások és jobb eredmények elérését teszi lehetővé.
Megjósolható teljesítmény és kapacitás birtokában bátrabban tervezheti a beruházásait. Csökkenthetők a súlyos hibák és tévedések.
A változások érvényesítése, kiértékelése virtuális környezetben magával hozza az esetleges állásidők minimalizálását, gyorsítja a kivitelezést.
Vevő és beszállító egy csapatban kell, hogy működjön. A csapaton belüli kommunikáció, a közös nyelv és ezen keresztül a megértés alapfeltétele a sikeres működésnek. Virtuálisan megjeleníthető elképzeléseink minden akadályt eltörölhetnek.

Előzze meg a konkurenciát modern és látványos ajánlatokkal

A Visual Components használatával felgyorsíthatja gépek, berendezések eladását. Az ajánlatadás közben is szükséges kitűnni a versenytársak közül mind minőségben, mind gyorsaságban. Az alkalmazás segíti a rendszerintegrátorokat és a gépépítőket, hogy hatékonyabban dolgozzanak, megkülönböztessék ajánlataikat a versenytársakétól és meggyőzzék a vásárlóikat.

Az alkalmazás segítségével korszerűsítheti az ajánlatkérések megválaszolásának munkafolyamatát, rövidítheti a válaszadási időket, időt nyerhet az elrendezések megtervezésén, analízisek bemutatásán, valamint az ajánlatok kidolgozásán.

„A 3D szimuláció rengeteg időt spórol meg az eladás előtti időszakban.”  – mondta Justin Hulst, az EROWA a marketing vezetője.

A Visual Components alkalmazás segítségével könnyen elérhető a hibák és tévedések csökkentése, megszüntetése. Elkerülhető a projektek túlárazása vagy az esetleges alulteljesítés. Tervezze a gyártását magabiztosan!

Az ügyfelekkel történő kommunikáció korszerűsítése révén kiküszöbölhetők az ismeretbeli hiányosságok és kommunikációs korlátok okozta akadályokat az üzletkötési folyamat során. Az alkalmazás segítségével az eredmények közérthető, mindenki által befogadható formában tehetők közzé.

„Hatalmas különbség van a megszokott PDF formátumú alaprajz és a 3D formátumú alaprajz között. Az ügyfél képes ránagyítani az alaprajz részleteire, és, ami még fontosabb, ténylegesen láthatja a terveit működés közben!” – mondta Mika Laitinen, a Fastems Robotics kereskedelmi vezetője.

Mutasson be a versenytárstól eltérő ajánlatokat! A Visual Components alkalmazás segítségével mérnöki pontosságú, ugyanakkor marketing színvonalú tartalmak állíthatók elő. Könnyebben kihangsúlyozhatók képességeink és elképzeléseink eladható formát kapnak!

„A vásárlóinknak mindig pozitív elsődleges benyomása volt a szimulációról.” – Alois Wiesinger, Termékfejlesztő, FILL

A rendszer alkalmazásával növelheti az ajánlatok hitelességét, ez felgyorsítja az ügyletek zárását. Magas minőségű animált szimulációt kínálhat vásárlóinak, támogatva őket a döntéshozatalban. Alátámaszthatja képességeit, növelve bizalmukat az a cég szállítási képességében!

„Sokkal gyorsabb válaszokat kapunk a vásárlóinktól. Valamint a vásárlóink is jobban bíznak bennünk, mivel működés közben látják a terveiket”  – Meng-Shen Chen, Assistant Manager FFG Feeler

Visual Components – rugalmas csomagrendszer

A szoftver három szinten (Essentials, Professional, Premium) érhető el, így jól igazodik a különböző vásárlói igényekhez. Már az alapcsomag is rendkívül széles funkciókkal bír.

ESSENTIALS csomag

Elrendezés (Alaprajz) konfiguráció – Az alaprajz tervezést 3D-ben végezhetjük el segítségével, 30 ipari automatizálási beszállító, 2000+ elemes katalógusára támaszkodva; robotok, szállítószalagok, feladók, csomagolók, stb.

A gyártóelemek kapcsolatait plug-and-play funkciókon keresztül könnyedén definiálhatjuk. Az egyes elemek tulajdonságai paraméterezettek, szabadon módosíthatók.

CAD kompatibilitás – Az összes népszerű CAD rendszerekből beimportálhatjuk a geometriákat a 3D környezetbe, ezáltal könnyen újrahasznosíthatjuk a már meglévő 3D-s modelleket.

Projektre kész eredmények – A tervek dokumentációja, prezentációja széles spektrumon mozoghat. 2D rajzdokumentáció készítése éppúgy lehetséges, mint beágyazott szimulációval, navigációval, tétel- és anyagjegyzékkel, akár lejátszási opciókkal rendelkező 3D PDF dokumentáció. Készíthető 4K HD minőségű videó illetve tetszőleges kép, akár renderelten is.

Egyszerű robotika – Egyszerű, de erőteljes robot-programozási funkciókészlet. Mozgatás, hatókör és elhelyezés, ütközésvizsgálat, szenzorok és vezérlések.

Pontfelhő támogatás – Importálható akár teljes gyárcsarnok, mint környezeti elem, segítve a tervezés folyamatban az elhelyezés, férőhely, stb. kérdéseket.

2D-s rajzdokumentáció

PLC kapcsolat – A PLC-khez szabványos OPC UA felületen csatlakozhatunk és szimulálhatjuk is azok működését. Alkalmas a vezérlő programok tesztelésére, kielemzésére, hitelesítésére, változások hatékony kezelésére, üzembehelyezési tervek készítésére.

Statisztika és beszámoló – Teljes analitikai funkciókészlet (diagramok, folyamatábrák, stb.) áll rendelkezésre a gyártási folyamat kiértékeléséhez. Az adatok exportálhatók külső analízis esetén.

Visual Components Experience – Visual Components Élmény – 3D szimuláció megjelenítését, prezentálását és kiértékelést teszi lehetővé VR környezetben illetve mobil eszközökön.

PROFESSIONAL csomag

Komponens modellezés – Meglévő CAD adatok átalakítása szimulációs elemmé. Tulajdonságokat, viselkedést, kinematikát stb. rendelhetünk a saját elemekhez, amikből aztán saját katalógust is készíthetünk.

Varázsló – A modellezési funkció kiegészítéseként egyszerűsíti a CAD geometria szimulációs elemmé történő átalakítását varázsló felület segítségével.

Geometria egyszerűsítés – CAD geometriák egyszerűsítésére, a nem működő geometriai elemek eltávolítására, a szimulációs hatékonyság növelése érdekében.

Alap CAD funkciók – 3D geometria modellezés. Új geometriák létrehozására és Importált CAD geometriák módosítására.

PREMIUM csomag

Festés folyamatok vizualizációja – Festés szimulációjára és kiértékelésére. Rétegvastagság ellenőrzésre. A festőrobotok betanítására, a betanulási idő csökkentésére.

Virtuális Topológia – Minden importált 3D CAD geometria kiértékelésre kerül, amin keresztül pontos leírás készül egy-egy modell geometriájáról, ami segítheti a robotok programozását.

Görbementi mozgás betanítása – Segítségével gyorsabban tervezheti meg a robotok útvonalát. A tárgy geometriájának vizsgálatával, útvonal előrejelzések készítésével valamint útvonalak javaslatával automatizálja a robotok útjának megtervezését.

Útvonalterv készítés – Robot útvonalának kiválasztása és szerkesztése olyan gyakorlati tevékenységekhez, mint a hegesztés, a gépek gondozása, a festés, a vízsugarak működtetése, a tömítés vagy a vágás.

A szoftver 2018-ban bevezető kedvezménnyel vásárolható.

ISMERJE MEG A SZOFTVERT RÉSZLETESEN

Szeretné megtudni hogyan használhatja a Visual Components szoftvert a gyártási munkafolyamatának felgyorsítására és hogyan nyerhet meg több beruházást a gyógyszeripari csomagolás területén? Lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy személyre szabott demóhoz jusson!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top