Blog

Az NSS Labs első Breach Prevention System (BPS) tesztjén a Check Point SandBlast szerepelt a legjobb eredménnyel

A Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), a világ egyik vezető cyber-biztonsági vállalata a legmagasabb biztonság-hatékonysági pontszámot érte el az NSS Labs első alkalommal meghirdetett Breach Prevention System (BPS) tesztjén. Az NSS Labs a Check Point SandBlast Full Threat Prevention megoldását vizsgálta egy egységes 15600 gateway-en, 9.268 Mbps átviteli sebesség mellett, és mind a biztonsági hatékonyság, mind a legalacsonyabb teljes fenntartási költség (TCO) alapján „ajánlott” minősítést adott neki.

Ez az eredmény ismételten bizonyítja a Check Point azon kiemelkedő képességét, hogy akár a legfejlettebb cyber támadásokkal szemben is képes megvédeni a szervezeteket. A tesztelt csoportból a Check Point érte el a megvédett Mbps-onkénti legalacsonyabb teljes fenntartási költséget (TCO), illetve 100%-os eredményt a drive-by visszaélésekkel (amikor a felhasználó egy létező, ám fertőzött weboldalt látogat meg), az emberi tényezőkre építő támadásokkal, a HTTP és az e-mail alapú rosszindulatú programokkal szemben.

A világszerte elismerten megbízható, független, tényeken alapuló cyber-biztonsági teszteket végző  NSS Labs idén már negyedik alkalommal adott „ajánlott” („recommended”) minősítést a Check Pointnak – és immáron 17-dik alkalommal azóta, hogy 2010-ben elkezdte a vállalat megoldásainak tesztelését.

„A jelen teszt jelentős mérföldkő nem csak a Check Point, de a cyber-biztonsági ipar számára is,” mondta Gabi Reish, a Check Point termékmarketingért felelős elnökhelyettese. „Napjainkban a támadások elleni védelem kulcsfontosságú és minden vállalat biztonsági stratégiájában kiemelt célként kell szerepelnie. A teszt megerősíti a Check Point vezető pozícióját és bizonyítja a legfejlettebb védelmi technológiákra való összpontosított figyelmét.”

További információ és az NSS Labs jelentése a Check Point Breach Prevention System (BPS) teszteredményekről: http://pages.checkpoint.com/nsslabs-bps-sandblast.html.

 

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.