Az Altair Nemzetközi Technológiai Konferencia 2019-ben Detroit-ban kerül megrendezésre.

Az üzleti és technológiai élet vezető szereplői összegyűlnek, hogy megvitassák a jövő döntéshozatali folyamatait alakító új technológiai trendeket.

Az Altair, a termékfejlesztés, a szuperszámítógépparkok menedzselése és az adatelemzés területén használt megoldásokat biztosító világméretű cég, a 2019-es nemzetközi konferenciáját (Global Altair Technology Conference) idén Detroit-ban rendezi meg, október 10-11 között. A rendezvény egy tudományos fórum lesz, ahol az ipar vezető gondolkodói és végrehajtói vitatják meg az új felfedezéseket, valamint a gyorsabb döntéshozatalt elősegítő ötleteket és megoldásokat.

„Az a célunk, hogy a szimuláció, az adatelemzés és optimalizálás használatával átalakítsuk a termékfejlesztési és üzleti döntéshozatali folyamatokat.” – mondta James R. Scapa, az Altair ügyvezető igazgatója és alapítója. „A konferencia programját azon kérdés köré építjük, hogy miként tudunk előnyt kovácsolni a szimuláció, az optimalizáció, a szuperszámítógépparkok, a felhőtechnológiák, valamint az adatelemzés használatából egy innovatív jövő létrehozásának érdekében.”

A sűrű, kétnapos programsorozat alatt megtudhatjuk milyen lehetőségeket nyit meg a szimulációs technológiák és az adatelemzés összekombinálása. Technológiai szakértők, tervezők, mérnökök, IT szakemberek és adatelemzők fogják megvitatni a legfrissebb technológiai trendeket, mint a dolgok internete (IoT), a digitális iker, a mesterséges intelligencia (AI) vagy a gépi tanulás. Valamint szó lesz a szuperszámítógépparkok, a szimuláció és az optimalizáció elsőosztályú termékek minden eddiginél gyorsabb létrehozásában játszott szerepéről is.

Töltse fel az ötletét 2019. július 15-ig ide annak érdekében, hogy esélye legyen bemutatni azt a két napos programsorozaton Detroit-ban! Regisztráljon itt és vegyen részt az iparvezetőkkel és technikai szakértőkkel folytatott beszélgetésben a 2019-es Global Altair Technológiai Konferencián! A többi résztvevő ötleteinek, elképzeléseinek megismeréséért, további információért, valamint a 2018-as konferencián történtek megtekintéséhez látogasson el ide!

Az eredeti cikket elolvashatja itt!

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top