Az Altair megvásárolja a Cambridge Collaborative SEAM szoftverét. Kiszélesítve ezzel a megoldás portfólióját.

Az Altair, egy a termékfejlesztés, a szuperszámítógépparkok menedzselése és az adatelemzés területén használt megoldásokat biztosító világméretű cég, bejelentette, hogy megvásárolja a Cambridge Collaborative SEAM szoftverét, a vezető magas frekvenciás zaj és rezgés előre jelző technológiáját.

A kényelmes, csendes pilótafülkék, kabinok és egyéb berendezések iránti egyre fokozódó kereslet a vásárlói igényeket is a fejlettebb hangminőség és felhasználói élmény irányába tereli. A Cambridge Collaborative már 45 éve a világvezető ezen a területen, ahogyan azt a védelemtől, a nagy autó és repülőipari gyártócégéken át, a kereskedelmi termékekig terjedő, lenyűgöző klienskörük is alátámasztja. A SEAM szoftver hozzáadása az Altair szimulációs megoldás portfóliójához, egy széleskörű és átfogó megoldó palettát hoz létre a bonyolult mérnöki problémák megoldásához.

„Ez a kifinomult szoftver tengeralattjárók, űrhajók, autók, valamint repülők elindítását segítette és biztosak vagyunk benne, hogy stratégiai kiegészítő eleme lesz az Altair portfóliójának.” – mondta James Scapa, az Altair ügyvezető igazgatója és alapítója. „Továbbra is arra koncentrálunk, hogy élvonalbeli megoldásaik segítségével a felhasználóink képesek legyenek a fejlődésre.”

A hangminőség és a tervezet sok iparágban fontos szerepet játszik az új termék elfogadásában és sikerében, mivel ezek összefüggésben állnak a termék minőségével. A SEAM szoftverbe épített statisztikai energia analízis (SEA) lehetővé teszi a mérnökök és tervezők számára, hogy már a tervezési folyamat legelején azonosítsák és megoldják a zaj és rezgési problémákat, ezzel időt és pénzt spóroljanak, csökkentsék termék gyártási ciklusát, valamint javítsák a felhasználói élményt.

„Ez egy fantasztikus nap a SEAM vásárlói számára! Amellett, hogy használhatják a SEAM szoftvert ötleteik megvalósításához, hamarosan az Altair környezet előnyeit is élvezhetik.” – mondta Dr. Patricia Manning, a Cambridge Collaborative elnöke. „A mérnök megbecsülnek minket, mert csapatunk és termékeink mindig mellettük álltak és segítették őket a felfedezésben, a védelemben és a előrejutásban – ez pedig az Altair-nek köszönhetően csak még tovább fog javulni.”

A SEAM szoftver az Altair HyperWorks platform alá fog tartozni és be fog kerülni a többi Altair technológia mellé, mint az NVD Director és az OptiStruct a zaj és rezgés analízishez, illetve az UltraFluidX a zaj külső áramlástani tanulmányokkal való szimulációjához.

A SEAM szoftver bekerült az Altair szimulációs megoldásainak palettájába.

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top