Az Altair, a szimuláció, a nagyteljesítményű számítástechnika és a mesterséges intelligencia területeinek globális vezetője bejelentette az S-FRAME Software akvizícióját. Az S-FRAME egy olyan szerkezeti szimulációs megoldás, amelyet a mérnökök világszerte használnak a szerkezetet érő külső terheléseknek (például szél, víz és hó) való ellenálló képesség és a tervezési előírásoknak való megfelelés vizsgálatára.

Az S-FRAME Software 40 éve az AEC (épületszerkezeti) szimuláció és tanúsítás úttörője, vezető szószólója a faanyagok épülettervezésben való felhasználásának.

A csúcskategóriájú építészeti ügyfelek a világ leginnovatívabb és legikonikusabb építményeinek kifejlesztéséhez több mint 30 éve használják az Altair kifinomult technológiáját – amelyet a csúcstechnológiájú repülőgépek és autók tervezésénél is alkalmaznak. Az S-FRAME Software végeselemes szerkezeti analízisének és kódtámogatásának integrálása az Altair nagy megbízhatóságú szerkezeti optimalizálási megoldásaiba lehetővé teszi az építészek és építőmérnökök számára, hogy még innovatívabbak legyenek és életre keltsék elképzeléseiket, miközben betartják a helyi törvényi előírásokat.

A termékéletciklus (PLM) oktatás és kutatás éllovasának számító CIMdata szerint “az AEC lesz az egyik leggyorsabban növekvő szegmense a PLM-piacnak, 14,7 százalékos CAGR-rel, 11 milliárd dollárra növekedve 2025-re”.

“Örömmel bővítjük jelenlétünket a gyorsan növekvő AEC-piacon, hogy a szabályalapú tervezésről a szimuláció által vezérelt, előrejelző, nagy teljesítményű tervezésre való átállás élére álljunk” – mondta James R. Scapa, az Altair alapítója és vezérigazgatója. “A rendkívül kifinomult teljesítményalapú, prediktív szimuláció használatával az építészek és a tervezők kreatívabbak lehetnek, ami az innovációt táplálja, miközben növeli a biztonságot .”

“Az Altair csapatához való csatlakozás stratégiai módja annak, hogy felgyorsítsuk növekedésünket, és fejlett tervezési kínálatukkal egy teljes körű megoldáscsomag részévé váljunk” – mondta Marinos Stylianou, az S-FRAME Software vezérigazgatója. “Biztosak vagyunk benne, hogy egyesített ajánlataink képesek lesznek arra, hogy új magasságok elérésére tegyék képessé a tervezőmérnököket, építtetőket.”

Az S-FRAME Software az Altair Units, az Altair szabadalmaztatott, előfizetéses licencmodelljén keresztül lesz elérhető, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak azért fizessenek, amire valóban szükségük van, akkor, amikor szükségük van rá.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top