Az Altair a newFASANT cég felvásárlásával tovább bővíti a magas frekvenciájú elektromágnesesség területéhez kapcsolódó portfólióját.

Az Altair, egy a termékfejlesztés, a szuperszámítógépparkok menedzselése és az adatelemzés területén használt megoldásokat biztosító világméretű cég, bejelentette, hogy felvásárolja a magasfrekvenciájú elektromágneses szimuláció területén világvezető technológiákkal foglalkozó newFASANT céget. A newFASANT cég szoftvermegoldásai az elektromágneses problémák széles skáláját lefedik többek között az olyan tevékenységekkel kapcsolatban, mint az antenna tervezés vagy elhelyezés, a radar keresztmetszet (RCS) vizsgálata, autóipari V2V/ADAS kommunikációs rendszerek vagy az infravörös (termikus) jeladók.

Az eredetileg az Alcalá Egyetem berkein belül megalakult newFASANT otthont ad a világ ipari úttörőinek. A cég portfóliója számos különböző teljes spektrumú és magas frekvenciás aszimptotikus elektromágneses megoldót tartalmaz. Az Altair FEKO megoldással ötvözve pedig lehetővé fogja tenni az Altair számára, hogy maga mögé utasítsa a versenytársait és fejlett megoldásokat kínáljon az olyan lényeges technikai területeken, mint a V2V, Doppler-effektus, radarantenna-kupola vizsgálat, periodikus szerkezetek, tükörantennák és más egyebek.

„Itt az Altair-nél rendkívül izgatottak vagyunk, hogy köreinkben köszönhetjük a newFASANT kiváló mérnökeit.” – mondta James Scapa az Altair ügyvezető igazgatója és alapítója. „Annak köszönhetően, hogy egyesítjük az ő mérnökeik és szoftvereik tudását, valamint a saját fejlett megoldásainkat, egyértelműen meghatározó szereplővé válunk a magasfrekvenciás elektromágnesesség területén, ami egy rendkívül fontos technológiának számít a világ legkomolyabb mérnöki problémáinak megoldásában.”

„Nem is lehetnénk izgatottabbak azzal kapcsolatban, hogy csatlakozunk ehhez a világszerte meghatározó és folyamatosan növekvő szoftverforgalmazó csapathoz.” – mondta Felipe Cátedra a newFASANT ügyvezető igazgatója. „Mióta kiváltunk az Alcalá Egyetemből folyamatosan bővítettük és finomítottuk az ajánlataink skáláját, de az Altair-hez való csatlakozás lehetővé teszi számunkra, hogy üzleti szempontból is tágítani tudjuk a szolgáltatásaink körét.”

Ez a lépés megszilárdítja az Altair világvezető helyzetét a magasfrekvenciás elektromágnesesség területén. Erről a technikáról tudni kell, hogy rendkívül fontos szerepet tölt be a fejlett digitális kommunikáció támogatásában az IoT, a celluláris hálózatok, mobil telefonok és a kapcsolódó eszközeik, V2V, valamint radar és rádió területén.

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top