Blog

Az adatok felépítése és elérése

Tervezzen okosabban! Webcast sorozat 2.rész: Az adatok felépítése és elérése

Tudjon meg többet arról, mi különbözteti meg a ThingWorx 8-at a többi ipari IoT platformtól.

Tekintse meg a PTC webcast sorozatát, hogy megismerkedhessen a ThingWorx 8 páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és agilitásával. Ez a sorozat a jelenlegi és leendő ThingWorx partnerek és ügyfelek számára készült, akik gyorsan szeretnének új alkalmazásokat és kiterjesztett valóság alapú élményeket létrehozni.

A ThingWorx célja, hogy egyszerűvé tegye az adatok szervezését, elérését és felhasználását. A ThingWorx platform középpontjában a „Thing” modell áll, amely meghatározott tulajdonságokból, szolgáltatásokból és eseményekből áll.  Miután létrejött egy Thing-modell, a fejlesztők összpontosíthatnak a „Thing-re”, az adatfolyamok helyett.

Ebben a webcast részben a következőkkel fogunk megismerkedni:

  • A Thing Modell: Mi az a Thing Modell? Miért fontos és milyen értéket nyújt a műveletekhez?
  • Thing Modell létrehozása és karbantartása: Megvizsgáljuk a Thing Modell létrehozásához és karbantartásához rendelkezésre álló eszközöket, és közelebbről megvizsgáljuk, hogy a ThingWorx platformon hogyan jelenik meg egy Thing.
  • Thing Modell használati tapasztalatok: Tekintse meg, hogyan gyorsíthatja fel az alkalmazásokat mind a HTML5-ben, mind pedig az Augmented Reality alkalmazásban a Thing Modell segítségével.

Tekintse meg a webcast második részét!

ThingWorx 8 gyökeresen meg fogja változtatni azt, hogy az emeberek hogyan fognak kapcsolatba kerülni a körülöttük levő fizikai és digitális világgal. Látogasson el a ThingWorx 8 oldalra.

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.