Egy teljesen új professzionális asztali készülék, mely átformálja a kommunikáció élményét. Egy eszközön használhatók a hagyományos hang, video, chat, vagy más együttműködést elősegítő alkalmazások. A Vantage egyedülálló, nagy méretű érintő kijelzőjével rendelkezik, fizikai gombok nélkül és vezeték nélküli bluetooth kézibeszélővel.

Javasolt Avaya Aura felhasználóknak, akik már ismerik az Avaya Equinox ™ biztosította élményt. Lehetséges továbbá teljes üzleti alkalmazásintegráció elérése egyedi ügyfélalkalmazások létrehozásával. A Vantage készülék jól használható az iparban, az egészségügyben, a vendéglátásban, a kormányzati területeken, a kiskereskedelemben, a szórakozás területein.
Ugyancsak használható Avaya IP Office ügyfeleknek R11-es szoftver verziótól. Számos vállalat használ nem-Avaya telefon rendszereket, melyekkel szintén együttműködik a készülék SIP protokolon (Cisco CallManager).

Android operációs rendszert futtató készülék, így telepíthetőek Google Play alkalmazások. Fejlesztéssel egyszerűen testreszabható és integrálható az Avaya Breeze SDK-k, API-k és Snap-in-ok segítségével. A készülék rugalmas és moduláris kivitelű, vezetékes vagy vezeték nélküli kézibeszélővel kapcsolódhat hozzá, beágyazott kamerával vagy anélkül, Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel, szélessávú hangszóróval, USB porttal.

Ha szeretnél még többet megtudni a készülékről, kattints ide!

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top