Blog

Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás

November elején három napon keresztül az autóké volt a főszerep a Hungexpon, ahol az Automotive Hungary – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás kapott otthont. A kiállításon szinte minden járműipari ágazat jelen volt, a beszállítóktól kezdve a kutató-fejlesztő, járműipari informatikai és csomagoló cégeken át a szállítmányozó vállalatokig. A járműipari gyártás szereplői számára bemutatkozási, kapcsolatépítési, tapasztalatszerzési lehetőséget biztosító rendezvényen magas szintű szakmai előadások, panelbeszélgetések tarkították a programot. Cégünk CAD/CAM/PLM üzletága is jelen volt a kiállításon, ahol a standunkat nagy érdeklődés övezte.

Cégünk kompromisszumok nélküli, csúcskategóriás CAD/CAM/CAE megoldásokat szállít megrendelői számára .

AutomotiveHungaryExpo2014-SNT-24

A látogatók megismerhették kulcs termékünknek, a Creo-nak az új, 3.0 verzióját, ami igazi áttörést hozott az autóipari CAD együttműködésben. A Creo összes tervező csomagjában alapáras funkció a Unite technológia, amivel az összes vezető CAD rendszer fájljait közvetlenül fogadhatják a beszállítók. A Creo Flexible Modeling modullal pedig gyakorlatilag úgy szerkeszthetők az import modellek, mintha azok eleve Creo-ban jöttek volna létre. Így a beszállítók soha nem látott rugalmassággal tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó megrendelői igényekhez.

AutomotiveHungaryExpo2014-SNT-2

Cégünk kiemelt fontosságúnak tartja a műszaki oktatás támogatását. Ennek keretében standunkon vendégül láttuk a BME két rendkívül sikeres autóépítő csapatát (Paradicsom és a Formula Racing Team). Mindkét csapat Creo szoftverrel tervezi a versenyautóit. Külön öröm számunkra, hogy legújabb fejlesztéseikkel kapcsolatban komoly ipari érdeklődés is mutatkozott a kiállításon.” – mondta Nyirő Ferenc, az S&T Hungary Kft. PLM/CAD/CAM Üzletág vezetője.

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.