Tervezzen okosabban! Webcast sorozat 4.rész: Automatizálja az üzleti folyamatokat

Tudjon meg többet arról, mi különbözteti meg a ThingWorx 8-at a többi ipari IoT platformtól.

Tekintse meg a PTC webcast sorozatát, hogy megismerkedhessen a ThingWorx 8 páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és agilitásával. Ez a sorozat a jelenlegi és leendő ThingWorx partnerek és ügyfelek számára készült, akik gyorsan szeretnének új alkalmazásokat és kiterjesztett valóság alapú élményeket létrehozni.

A ThingWorx platform feldolgozza az adatokat és származtatott információkat, amelyek segítségével a szervezetek automatizálhatják üzleti folyamataikat. A ThingWorx alapfunkciói a fejlesztőknek hatékony módszert nyújtanak az alkalmazások gyors és egyszerű létrehozásához.

Ebben a webcast részben a következőkkel fogunk megismerkedni:

  • Az átrendezési folyamat automatizálása: értékes időt takarít meg azáltal, hogy az anyagokat átrendezi a gyártási folyamat részeként.
  • Használja a kódsorok írását nem igénylő folyamat-készítőt: Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen közvetlen műveleteket és folyamatokat készíteni.

Tekintse meg a webcast negyedik részét!

ThingWorx 8 gyökeresen meg fogja változtatni azt, hogy az emeberek hogyan fognak kapcsolatba kerülni a körülöttük levő fizikai és digitális világgal. Látogasson el a ThingWorx 8 oldalra.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top