Blog

Altair SimSolid

Az Altair SimSolid egy kimondottan konstruktőrök számára fejlesztett, szerkezeti analízis szoftver.

Használatával elhagyható a geometria egyszerűsítése és annak hálózása, mely a tradicionális végeselem analízis két leginkább idő-, és szakértelem igényes feladatának számít, így lehetővé teszi a részletes CAD összeállítások hálózás nélküli, perceken belüli analízisét. Emellett hatékonyan, asztali munkaállomáson képes komplex alkatrészek és nagy összeállítások vizsgálatára is, melyek a hagyományos FEA módszerekkel nem lennének célszerűek.

A Simsolid-ról mondták:

” Amikor sok tonnányi nyersanyagot rendelünk a gyártósoraink ellátására, fontos tényező, hogy egy font itt vagy ott kell-e, így ez a terület az, ahol sok időt töltünk és próbáljuk  optimalizálni a termékeinket. SimSolid használatával pedig hosszú távon sok pénzt tudunk megtakarítani. ”
– Bob Adams
Műszaki Manager – Serapid, Inc.

Altair SimSolid bemutató videó

Nézze meg ezt a rövid bemutató videót, hogy megtudja hogyan tud a SimSolid segíteni Önnek!

Az Altair SimSolid bemutatása

A SimSolid egy áttörést jelentő szimulációs technológia a terméktervezők számára. Nézze meg ezt a bemutató webinart, hogy többet megtudjon a szoftverről!

Galéria

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért!

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.