Blog

Adatok részletes elemzése

Tervezzen okosabban! Webcast sorozat 3.rész: Adatok részletes elemzése

Tudjon meg többet arról, mi különbözteti meg a ThingWorx 8-at a többi ipari IoT platformtól.

Tekintse meg a PTC webcast sorozatát, hogy megismerkedhessen a ThingWorx 8 páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és agilitásával. Ez a sorozat a jelenlegi és leendő ThingWorx partnerek és ügyfelek számára készült, akik gyorsan szeretnének új alkalmazásokat és kiterjesztett valóság alapú élményeket létrehozni.

A különböző üzleti rendszerekből származó adatok beszerzésével jobban megismerheti és javíthatja a gyártási folyamatot. A ThingWorx nem csak megmutathatja, hogy mi történik valós időben, de képes megjósolni, hogy mi fog történni a múltbeli teljesítmény alapján.

Ebben a webcast részben a következőkkel fogunk megismerkedni:

  • Az anomália észlelésének előnye: a ThingWorx megtanulja, a gyártási folyamatok normális menetét, így  eltérés észlelése esetén figyelmeztetheti Önt.
  • Prediktív modell létrehozása: A ThingWorx leegyszerűsíti a folyamatok koncepcionálását és az új modellek létrehozását.
  • A modellek telepítése és működtetése: A ThingWorx segítségével gyorsan hozhat létre új modelleket .

Tekintse meg a webcast harmadik részét!

ThingWorx 8 gyökeresen meg fogja változtatni azt, hogy az emeberek hogyan fognak kapcsolatba kerülni a körülöttük levő fizikai és digitális világgal. Látogasson el a ThingWorx 8 oldalra.

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.