Blog

A PTC Mathcad Prime 4.0 már elérhető!

A PTC bejelentette a Mathcad Prime 4.0-át , hatékony és biztonságos kalkulációs megoldását a termékfejlesztés támogatásához.

Számtalan új képességet rejt az új Mathcad, mint például a tartalom védelem, együttműködés különböző alkalmazásokkal, valamint a használhatóságot is továbbfejlesztette.

Needham, Mass. 2017 március 7.- A PTC ma bejelentette a legújabb verzióját a Mathcad Prime-nak, mérnöki számításokat végző szoftveréből. A mérnöki számítások a vállalatok legértékesebb információi, a Mathcad Prime 4.0 új fejlesztéseivel a felhasználók most megjeleníthetik, megoldhatják mindezt egy biztonságos környezetben.

A Mathcad új verziója lehetővé teszi, hogy megossza számításait a védett információk kiadása nélkül. Kiváló minőségű dokumentumokat hozhat létre, szöveggel, képpel és pont függvényekkel ellátva. Standard számítások újrahasznosítása. Növelje termelékenységét teljes egységek támogatásával a számítások során. Felgyorsítja az oktatást és az adoptálást, valamint hozzáférést biztosít az e-learning rendszerhez.

A PTC Mathcad Prime 4.0 legfontosabb előnyei:

  • Tartalomvédelem: Area Locking lehetővé teszi, hogy megossza számításait, védett információk kiadása nélkül
  • Együttműködés különböző alkalmazásokkal : Úgy mint az MS Office-szal és számos egyéb alkalmazással
  • Az egyenletek tördelési lehetőségeinek használatával a számítások a dokumentációban rendezett módon lesznek láthatóak. A tördelés akár az egyenletek írása közben is végezhető
  • Megjelenítési fejlesztések

Jelenítse meg, oldja meg, mindezt egy biztonságos környezetben! Nézze meg milyen újdonságokat rejt a PTC Mathcad legújabb verziója. További részletek információt a MathCad oldalon olvashat.

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.