A Creo Ansys Simulation az egyetlen olyan CAD termék a piacon, amely magában foglalja az Ansys nagy megbízhatóságú megoldóját. Összefogásával a két vállalat a digitális átalakulás sarokkövét teszi le, mindenki számára elérhetővé téve a szimuláció vezérelt termékfejlesztés eszközét.

A PTC díjnyertes CAD szoftvere, a Creo az első, melybe most integrálásra került a nagy megbízhatóságú Ansys szimulációs szoftvert, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan végezhessenek rendkívül pontos analízist a különböző tervezési alternatívákról. A Creo Ansys Simulation beemeli a szimulációt a modellezési környezetbe és mindenki számára elérhetővé tesz egy olyan technológiát, melynek segítségével csökkenthetők a költségek, javítható a minőség, illetve rövidíthető a piacra jutási idő. A Creo Ansys Simulation bemutatása a PTC és az Ansys stratégiai együttműködésének második évfordulóját jelzi.

„Az Ansys és a PTC nagy erővel dolgozik azon a közös céljukon, hogy integrálja a szimulációt a terméktervezés folyamatába.” – mondta Mark Hindsbo, az Ansys tervezési részlegének alelnöke és vezérigazgatója. „Ez a kapcsolt ajánlat kibővíti a tervezők Creo-n belüli szimulációs lehetőségeit, valamint integrált munkafolyamatokat kínál a PTC és az Ansys termékei között, számos előnyt nyújtva a felhasználók számára, akik közül sokan már eddig is mindkét vállalat szoftvereit használták.”

A generatív tervezés, a valós idejű szimuláció, a multibody tervezés, illetve az additív gyártás területén úttörő innovációkat tartalmazó Creo 7.0-t követve, a Creo Ansys Simulation lehetővé teszi a tervező mérnökök számára, hogy magas minőségű szerkezeti, modális, vagy hőtani analízist végezzenek gördülékennyé téve ezzel terveik finomhangolásának és validációjának folyamatát. A Creo Ansys Simulation kiemelkedően pontos megoldói kiegészítik a 2018 februárjában, a Creo és az Ansys által közösen bemutatott Creo Simulation Live-ból már ismert valós idejű tervezést.

„Izgatottak vagyunk amiatt, hogy a PTC és az Ansys megteszi a következő lépést annak érdekében, hogy elhozza a ténylegesen szimuláció vezérelt tervezést a felhasználók számára.” – mondta Brian Thompson, a PTC CAD részlegének területi alelnöke és vezérigazgatója. „A Creo Ansys Simulation segítségével a vállalatok jobb minőségű termékeket dobhatnak a piacra, gyorsabban és kevesebb költség árán. Így a terméktervező mérnök áll a digitális átalakulás középpontjában.”

A PTC-ről

Szoftvermegoldásaival a PTC lehetővé teszi, hogy a gyártók világszerte nagymértékű fejlődést érjenek el, felgyorsítsák a termékeikhez és szolgáltatásaikhoz kapcsolódó innovációkat, hatékonyabbá tegyék a működésüket, valamint javítsák a munkaerő termelékenységét. Széleskörű partnerhálójának segítségével a PTC rugalmasságot biztosít a vásárlóinak abban, hogy a technológiáikat miként használják a digitális átalakulásukhoz – a helyszínen, a felhőben, vagy tisztán SaaS platformon keresztül.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top