Blog

A PTC Creo Product Insight az IoT erejével nyújt megoldást a terméktervezéshez

Boston-2017 május 24- A LiveWorx17 rendezvényen a PTC bemutatta a Creo Product Insight megoldásait. A Creo Product Insight-ba integrált ThingWorx Ipari IoT platformmal új dimenziókat nyit a tervezési folyamatok számára.  

A Creo Product Insight-tal a tervezők könnyebben megérthetik, hogyan használják a terméket, hogyan viselkednek, így proaktív módon tervezhetik meg a termékeket egyedi adatfolyamatok által, a tervezési folyamatba beépített érzékelőknek köszönhetően.

A Liveworx17 rendezvényen több ezer résztvevő előtt mutatták be a Creo Product Insight-ot és tekinthették meg, hogyan működik együtt a Creo és  Thingworx annak érdekében, hogy új szintre emelje a termék/szerviz információkhoz való hozzáférést. Ezen információk segítségével jobb tervezési döntéseket hozhatnak, és támogatást kapnak az okos, kapcsolódó terméktervezéshez.

„ A mi iparágunkban kritikus tényező az idő, és ilyen megoldások, mint a Creo Product Insight megoldást nyújt arra , hogy a meglevő és új koncepciók a lehető leggyorsabban piacra kerülhessenek”- mondta Tamir Plachinsky a Griiip vezérigazgatója.

A Creo Product Insight lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy a tervezési folyamatok során a feltételezéseket valós adatokra cseréljék.

„ A PTC elhozta az IoT-t és a kiterjesztett valóságot (Augmented Reality-AR) a CAD és a PLM világába, ez által felgyorsítva a tervezési folyamatokat”- mondta Paul Sagar a PTC CAD termékmenedzsment alelnöke. „A Creo Product Insight lehetővé teszi a tervezők számára, hogy rögzítsék és összekapcsolják a valós teljesítményt az eredeti CAD modellel, így lehetővé téve számukra, hogy egy okos, kapcsolódó terméket tervezhessenek.”

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.