A PTC piacra dobja a PLM szoftverének legújabb verzióját (Windchill), amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a COVID-19 világjárvány közepette is képesek legyenek felgyorsítani a fejlesztéseiket.

A PTC bemutatja a díjnyertes Windchill termékéletciklus kezelő (PLM) szoftverének legújabb verzióját. A Windchill 12 új kollaborációs eszközöket, a termékminőséget javító funkciókat és továbbfejlesztett telepítési lehetőségeket kínál, melyek segítségével sikeresen alkalmazkodhatnak a mai világ változó munkakörülményeihez.

„A vállalatokban lassan tudatosul, hogy a termékfejlesztési folyamat során egyre nagyobb szükségük van az együttműködésre, aminek köszönhetően gyorsabban, magabiztosabban dolgozhatnak és könnyebbé válik a dokumentálás – miközben kiváló munkát tudnak végezni a fejlesztés során, kapcsolatban maradnak a fejlesztésben érdekelt résztvevőkkel és jó minőségű terméket tudnak létrehozni.” – mondta Jeffrey Hojlo, az IDC gyártási és termékfejlesztési igazgatója. „Ez az együttműködés még fontosabbá válik most, amikor a vállalatoknak át kell verekednie magukat az olyan COVID-19 világjárvány okozta kihívásokon, mint a szétszóródott munkaerő, a megszakított ellátási láncok vagy a vásárlói szükségletek, illetve igények változékonysága. A PTC továbbra is igyekszik kielégíteni ezeket a piaci szükségleteket és lehetővé tenni a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítani a vásárlói számára.”

A Windchill 12 fejlesztései

Egyszerű, biztonságos hozzáférés a termékadatokhoz

A Windchill web-alapú felhasználói felületére és a rendkívül személyreszabható beépített alkalmazásaira alapozva a Windchill 12 lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy javítsák vállalati együttműködést és még szélesebb körű hozzáférést biztosítsanak a termékadatokhoz. A hozzá tartozó kiegészítések, többek a Silicon Expert és az IHS integráció kifinomult alkatrész keresést, alkatrész szelekciót és kockázatértékelést biztosítanak, amelynek köszönhetően az ügyfelek növelni tudják a profitjukat.

Beépített minőség minden projektbe és folyamatba

A Windchill 12 bezárja a kört a mérnökök, a gyártás, az ellátó láncolatok és a terepen való munka között, így nagyobb end-to-end lehetőséget biztosít a vállalatok számára arra, hogy korán felfedezzék az esetleges tervezési problémákat, illetve gyorsan reagálni tudjanak a kedvezőtlen eseményekre. Így csökkenteni tudják a rossz minőségű árukból származó költségeket, lerövidíthetik a piacra jutási időt és nagyobb vásárlói elégedettségre tesznek szert. A PTC Creo tervező szoftver legutóbbi verziójának használatával a Windchill 12 és a Creo ViewTM megjelenítő megoldás lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a CAD tervezés során rögzített pillanatképek segítségével azonosítani tudják az elvégzett változtatásokat és vizuálisan is megvizsgálhassák a fontos minőségi (Critical-to-Quality=CTQ) tulajdonságokat.

A vásárlói igényeknek megfelelő gyártás

A jelen helyzetben a vásárlók igényein alapuló termékkonfigurációk iránti növekvő igényeknek való megfelelés igencsak nehézkessé vált a beszállító láncok akadozása, a biztonsági szabályozások, illetve a lehető leggyorsabb piacra jutási időre vonatkozó nyomás következtében. A Windchill 12 segítségével a gyártás rugalmasabbá tehető annak köszönhetően, hogy folytonos digitális „láncot” alakít ki a tervezés és a gyártósorok mellett meglévő információk között. A Windchill 12 erőteljes BOM transzformációs eszközzel rendelkezik, amelynek segítségével a gyártómérnökök könnyedén átlátják és gyorsan össze tudják egyeztetni az upstream változtatásokat a downstream gyártási és gyár-specifikus BOM-okkal.

Digitális előny

A Windchill 12 alátámasztja a PTC elköteleződését a nyitottság és a szabvány-alapú integráció mellett. Ez az integráció az ODATA standardon alapuló új fejlesztéseket jelenti, melyek lehetővé teszik a több-rendszerű felépítést, valamint a PTC-s és nem PTC-s applikációk közötti kompatibiltást. A Windchill 12 továbbá kiegészítő eszközöket biztosít az adminisztrátorok számára, amelyekkel megtervezhetik és kivitelezhetik a verziók frissítéseit, valamint lehetővé teszi a vállalatok számára a frissítések gyorsabb és egyszerűbb elvégzését.

 „A Windchill 12 bemutatásával a PTC-nél továbbra is elkötelezettek vagyunk a vállalatszintű PLM mellett, amely alkalmazkodik a vásárlóink változó munkavégzéséhez, különös tekintettel a nagylétszámú csapatok együttműködésére és az alternatív munkaformákra.” – mondta Kevin O’Brien, a PTC PLM részlegének általános vezetője. „Büszkék vagyunk rá, hogy a legfrissebb verzió nem csak zökkenőmentes élményt biztosít a többi PTC termékkel, hanem lehetővé teszi a vásárlók számára azt is még rugalmasabbak legyenek a friss, mindig elérhető termékadatokhoz való hozzáférésnek köszönhetően.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top