2016 decemberében megjelent a Creo 4.0, a legtöbb újdonságot felvonultató új verzió. Gondolkodjon újszerűen, legyen termelékenyebb, tervezzen ügyesebben, a Creo 4.0 segít Önnek ebben.

A szoftvert akár most is letöltheti, de talán szüksége van útmutatásra is. Mit, és hogyan is használjon? Mi számtalan lehetőséget kínálunk Önnek, hogy felzárkózhasson a Creo 4.0-ban. Kezdje el most, próbálja ki az 5 módszert, és legyen Ön is profi.

 Nem számít, ha nincs sok ideje, ezzel az 5 módszerrel képes lesz Ön is felzárkózni!

1.  Kövesse nyomon a legfrissebb Creo 4.0 blogbejegyzéseket

Van 5-10 perce, hogy valami újat tanuljon? A PTC CAD Software Blog segítségével könnyen elsajátíthatja az új funkciók használat, megismerkedhet a szakértők tippjeivel, trükkjeivel.

2. Tekintse meg az Okos tervezés videótárat

Csak néhány perce van arra, hogy valami újdonságot ellessen? Tekintse meg a PTC „Creo 4.0- Design Smarter” youtube lejátszási listáját. Válasszon számtalan rövid téma közül, és tekintse meg azt, amire szüksége van személyes fejlődésének érdekében. Több mint 35 rövid videó arról, hogyan használjuk az új funkciókat a Creo 4.0-ban

3. Csatlakozzon eLearnig kurzusokhoz

Mélyebbre szeretne ásni, hogy bővítse tudását, akkor vegyen részt a PTC eLearning kurzusain, az eLearing minden érvényes licensel rendelkező felhasználó számára elérhető.

4. Csatlakozzon a PTC közösséghez

Készen áll beszélni róla? A Creo aktív felhasználói közösségében megtalálhatja a választ kérdéseire, valamint meg is oszthatja az Ön bevált módszereit. Mi több, a termékmenedzserektől is kaphat új használati tippeket.

5. Látogasson el a LiveWorx-re › 2017 május 22-25, Boston , MA

Ha szeretne személyesen találkozni Creo 4.0 felhasználókkal, szakértőkkel, tervezőkkel, akkor Önnek ott a helye a 2017-es LiveWorx-ön.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top