A 2017-es Év Partnere cím, majd a 2018-as leggyorsabban fejlődő partneri cím után az S&T Magyarország ismét egy rangos Microsoft kitüntetést nyert el. A vállalati felhőszolgáltatások bevezetésében végzett hat éves munkájának elismeréseként idén a 2019 Cloud Partnere címet vehette át.

A díj elnyerését az S&T az elmúlt hat évben a nagyvállaltok számára felhő szolgáltatások bevezetésében tett kimagasló eredményeinek köszönheti. Az egyre bővülő és kiváló szakemberekből álló Microsoft csapatunk élenjáró és megbízható partner a top 500 magyarországi vállalat számára a felhő szolgáltatásokban rejlő előnyök kihasználásában. Nagyon köszönjük Ügyfeleinknek, Partnereinknek és a Microsoft-nak is, hogy lehetővé tették számunkra ezeket a sikereket!

További területeken is bővítve kompetenciáinkat haladunk tovább ezen az úton: az S&T az Azure mellett a DevOps, Data&AI, valamint a Modern Workplace területeken is tovább fejleszti kompetenciáit, illetve CSP és LSP partnerként az EU/EFTA területén kis- és nagyvállalati licenc konstrukciókat – mint Enterprise Agreement, MPSA, CSP – értékesít.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top