Blog

2019-ben az S&T Magyarország harmadszor nyerte el a Microsoft Év Partnere díjat, ezúttal a cloud partner kategóriában.

A 2017-es Év Partnere cím, majd a 2018-as leggyorsabban fejlődő partneri cím után az S&T Magyarország ismét egy rangos Microsoft kitüntetést nyert el. A vállalati felhőszolgáltatások bevezetésében végzett hat éves munkájának elismeréseként idén a 2019 Cloud Partnere címet vehette át.

A díj elnyerését az S&T az elmúlt hat évben a nagyvállaltok számára felhő szolgáltatások bevezetésében tett kimagasló eredményeinek köszönheti. Az egyre bővülő és kiváló szakemberekből álló Microsoft csapatunk élenjáró és megbízható partner a top 500 magyarországi vállalat számára a felhő szolgáltatásokban rejlő előnyök kihasználásában. Nagyon köszönjük Ügyfeleinknek, Partnereinknek és a Microsoft-nak is, hogy lehetővé tették számunkra ezeket a sikereket!

További területeken is bővítve kompetenciáinkat haladunk tovább ezen az úton: az S&T az Azure mellett a DevOps, Data&AI, valamint a Modern Workplace területeken is tovább fejleszti kompetenciáit, illetve CSP és LSP partnerként az EU/EFTA területén kis- és nagyvállalati licenc konstrukciókat – mint Enterprise Agreement, MPSA, CSP – értékesít.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.