Altair Home

60 napos díjmentes SolidThinking licenc mindenkinek

Altair Home

60 napos díjmentes SolidThinking licenc mindenkinek

“Dolgozzon otthonról” az Altair szimuláció vezérelt terméktervezési megoldásaival,
amíg tart a  COVID-19 krízis

A jelenlegi COVID-19 világjárvány idején a nagyobb termelékenység és biztonság érdekében az otthonról távmunkában dolgozó meglévő és leendő ügyfelek könnyedén igényelhetnek és aktiválhatnak szimulációs szoftverlicenceket a solidThinking portálon keresztül.

Ha szeretné kihasználni az Altair szimuláció vezérelt tervezési eszközei által nyújtott előnyöket akkor kövesse az alábbi lépéseket:

Szimuláció vezérelt tervezés

A szimulációt manapság már nem egyszerűen a tervezési folyamat legvégső szakaszában mint validációs vagy ellenőrző eszköz használják. Annak érdekében, hogy versenyképes maradjon, miközben innovációra is törekszik, a szimulációt a teljes tervezési folyamatban használni kell, a koncepcionális tervezéstől egészen a gyártásig.

Kezdjen bele a szimuláció vezérelt terméktervezésbe:

Inspire

Az Inspire az iparág legerőteljesebb és legkönnyebben használható generatív tervező / topológiai optimáló eszköz, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatunk létre valamint analizálhatunk szerkezetileg hatékony tervváltozatokat. Az Inspire és az Altair további hozzá hasonló robusztus szimulációs eszközei nagyon gyakran az innováció szükséges hajtómotorjai lettek már a tervezés korai szakaszában. Mindemellett számos vezető iparvállalatnak segítettek már a minőségi, a költség és a piacrakerülési idő tekintetében kitűzött célok elérésében.

Altair SimLab sT

A Altair SimLab sT egy olyan folyamatorientált, multidiszciplináris szimulációs környezet, amely segítségével komplex szerkezetek vizsgálata is biztonsággal elvégezhető. Összetett fizikai modellek, beleértve a szilárdságtani, termikus és áramlástechnikai problémákat, is könnyen definiálhatók a nagymértékben automatizált eszköztár segítségével. Így drasztikusan csökkenthetjük a végeselem modellek létrehozásával és a kapott eredmények kiértékelésével eltöltött időt.

solidThinking

A solidThinking gyártástechnológiai szimulációs eszközeivel többek között öntészeti, fém és polimer extrudálási, 3D fémnyomtatási valamint lemezalakítási technológiai vizsgálatokat végezhetünk. Ezen eszközök segítségével gyorsan és megfizethető módon képesek vagyunk már a tervezés kezdeti szakaszában kimutatni az esetleges gyártástechnológiai problémákat.

SimSolid

A SimSolid alapjaiban változtatja meg a szimulációs technológiát, olyan eszközt adva a terméktervezők és analízis mérnökök kezébe, mellyel a CAD modell mindenféle egyszerűsítése nélkül tudunk szilárdsági vizsgálatokat végezni, mindössze néhány perc alatt. Szükségtelenné teszi a geometria előkészítését és a hálózást, mint a két leginkább időigényes, szakértelmet igénylő és hibaérzékeny feladatot, amelyet egy hagyományos szerkezeti szimuláció során mindig el kell végezni. Több terhelési esetet is gyorsan le lehet szimulálni a valós körülményeket jobban figyelembe véve.

Szeretné kipróbálni az Altair szimuláció vezérelt tervezési eszközeit? Igényeljen teljes értékű próbaverziót!

Scroll to Top