S&T FOCUS 2017

Ipari Digitalizációs Nap

Meghívó

Az S&T Consulting Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait
az év legnagyobb gépészmérnöki szakmai rendezvényére, az
“S&T FOCUS 2017 Ipari Digitalizációs Nap”-ra.

Rendezvény

Időpont: 2017. november 7. Kedd 9.00-16.20
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ – Novotel Budapest City Hotel, H-1123 Bp, Alkotás u. 63-67., Google térképpel útvonalterv ››
Parkolás: A környéken található parkolókban, illetve a pár perc séta távolságra lévő MOM Park parkolóházában lehetséges. A parkolók pénzdíjasak.

A CAD/CAM/CAE/PLM/ERP/MES/IoT technológiák legjava

Mi köze van Dzsingisz kánnak a magyar Ipar 4.0 projektekhez?

A választ megtudhatjuk a november 7-én megrendezésre kerülő S&T FOCUS 2017 – Ipari Digitalizációs Napon. A FOCUS már több, mint két évtizedes hagyományokkal rendelkező szakmai nap, a termékfejlesztő, gyártó cégek számára. A rendezvény jellemzően 2-300 érdeklődő érdeklődésére tart számot, de ebben az évben még nagyobb létszámra számít az S&T.

Kiemelt téma lesz az ipari digitalizációs megoldások széles körű, gyakorlat orientált bemutatása. Az Ipar 4.0-ról sokan beszélnek általánosságok szintjén, ám a praktikus oldalával kapcsolatban keveseknek vannak tapasztalataik. A rendezvényen az álmodozások helyett a magyar ipari környezetben, a magyar nagyvállatok és KKV-k számára reálisan megfogalmazható digitalizálási projektek és az azokhoz szükséges eszközök, módszerek lesznek a fókuszban.

A rendezvényen több termék premierre is sor kerül, szemelvények a tervezett programból:

  • Creo 5.0 – rengeteg újdonsággal és meglepetéssel
  • MES Pharis Express – magyar iparra szabott Manufacturing Execution System. Ez a rendszer a sikeres MES Pharis továbbfejlesztése, aminek következtében kisebb vállalatok számára is elérhetővé válik a gyártástervezés professzionális automatizálása.
  • Az Altair solidThinging gyártásorientált szimulációs megoldásainak bemutatkozása. Könnyen használható, elérhető árú szoftverek: Click2Cast – öntészet, Click2Form – mélyhúzás, Click2Extrude – műanyag és fém extrudálás.
  • Thingworx 8.0 – a világ vezető ipari IoT platformjának az új verziója
  • Topológiai optimalizálás és a 3D-s nyomtatás
creo4

S&T Creo Standard csomag
örök licenc 3.900€, 2.360€ megtakarítás!
Részletek

specialis-upgrade-ajanlat-snt

Vásároljon egy Creo-t
a másodikat féláron adjuk!
Részletek

ptc-creo-bg-cover2

Hűség program
Váltson bérletre – többet adunk!
Részletek

A rendezvény szakmai támogatói