Meghívó

Az S&T Consulting Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait az év legnagyobb gépészmérnöki szakmai rendezvényére, az “S&T FOCUS 2015 – CAD/CAM/CAE/PLM Nap”-ra.

Az idei év kiemelt témái: egyedi gépek tervezése, szerszámtervezés, valamint az innováció a műszaki felsőoktatásban és az iparban.

A rendezvény vezérszónoka: Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Rendezvény

Időpont: 2015. október 16. péntek 9.00-16.00
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ – Novotel Budapest City Hotel, H-1123 Bp, Alkotás u. 63-67., Google térképpel útvonalterv ››
Parkolás: A környéken található parkolókban, illetve a pár perc séta távolságra lévő MOM Park parkolóházában lehetséges. A parkolók pénzdíjasak.

Úgy állítottunk össze programunkat, hogy a cégvezetők és a különböző szakterületeken dolgozó beosztott kollégák egyaránt átfogó képet alkothassanak az őket érintő a legkorszerűbb technológiákról, bármilyen területen dolgozzanak is.

“n”-szer 2000€ kedvezmény december 18-ig

Creo Essentials, vagy annál nagyobb tervezői csomag vásárlása esetén az 1. munkahelyre, illetve a FOCUS-on résztvevő cégek számára a további munkahelyekre is

Plenáris program

A műszaki oktatás és az ipar hatékony együttműködési koncepcióját ismereti Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, EMMI. Betekintést kínálunk a termékfejlesztés világát teljesen új alapokra helyező Internet of Things (IoT) vagy Machine to Machine technológiába. Felhasználóink megosztják értékes tapasztalataikat. A plenáris előadásokat követően a program négy szekcióban zajlik.

A szünetekben S&T boxutca! Egyetemi csapatok versenyautói élőben, kerékcsere, szimulátor, üzemanyag töltő állomás …

„Szerszámtervezés és szimuláció” szekció

Vezető öntészeti és fröccsszerszám tervező, gyártó cégek ismertetik bevált módszereiket, tapasztalataikat. A résztvevők megismerhetik a Moldex3D műanyag fröccs-szimulációs szoftver nyújtotta versenyelőny hátterét.

„Forgácsolás” szekció

A forgácsolás során eltérő kihívásokkal szembesülnek az egyedi alkatrészgyártó és szerszámgyártó cégek. Ismerje meg célszoftvereinket CAM bemutatóinkon és felhasználóink előadásain.

Kapacitás börze partnereink számára – keres, kínál. Találjon új partnert!

Ha az Önök cégén túl nagy a terhelés és kapacitás gondokkal küszködik, vagy éppen átmenetileg szabad kapacitásához keres munkát, a kapacitás börze segíthet a keresletet és kínálatot összekötni.

Azon kedves Creo, Pro/E, ESPRIT, NCG CAM, MAGMA, Moldex3D felhasználóink számára, akiknek a képviselői részt vesznek a Menedzser szekción, a rendezvényen átadjuk a kapacitásbörze adatbázist. Az adatbázisba a rendezvényt megelőző közvélemény kutatás során lehet bekerülni.

„CAD” szekció

Nagy összeállítások hatékony kezelése csoportmunkában, ipari robot tervezés, létesítménytervezés és az egyetemi autófejlesztő csapatok eredményei látványos felhasználói előadásokon.

„Menedzser” szekció

A cégvezetők és informatikai vezetők számára nyújtunk betekintést a termékfejlesztés és gyártás automatizálását segítő legkorszerűbb PLM, ERP és informatikai megoldásokba. A szekció résztvevői hozzáférhetnek „keres-kínál” kapacitásbörze adatbázisunkhoz.

Intel-Compute-Stick-Windows-SNT

Sorsolás! Minden szekció végén egy-egy Intel Compute Stick Windows-os mini számítógépet sorsolunk ki azon kedves vendégeink között, akik a rendezvény kezdetekor elfoglalják helyüket az előadó teremben.

A rendezvény szakmai támogatói

Ptc-logo
Fujitsu-logo
Espirit-logo
Ncg-Cam-logo
Moldex3D-logo
autoprologo