Blog

NÉBAR Kft. – Sütőipari gyártósorok, és gépek tervezése

A Bajai székhelyű Nébar Kft. több mint 15 éve foglalkozik sütőipari termékek feldolgozásával. A sok éves termelési tapasztalatot felhasználva gyártósoraik legtöbbje saját tervezésű és gyártású.  Kiváló minőségű sütőipari gépsoraikat  külön értékesítésre is gyártják.

Feladat, kihívás

A sütőipari termékek feldolgozása, saját gépsoraik megtervezése, és gyártása mellett új piaci területen a sütőipari gépsorok tervezése, kivitelezése, és forgalmazása területén is megjelentek.

„A célkitűzésünk sikerült, a sütőipari gépekből származó árbevételünk évről –évre folyamatosan növekszik, így tovább fejlesztünk ezen a területen.”

Németh Attila

Elért eredmények

A gyors, és hatékony tervezéshez a Creo rendszert választották, AFX vázszerkezet tervező szakmodullal kiegészítve.

  • Az AFX vázszerkezet tervező szakmodullal 50%-kal nőtt a gépsorok vázszerkezeteinek tervezési sebessége az alapcsomaghoz képest.
  • Az AFX-szel villámgyorsan tudunk árajánlatot készíteni, hiszen a rendszer automatikusan kigyűjti a hosszakat profil típusonként.
  • A Creo rendszer bevezetésével hatékonyak  az új piaci területen, amelyben 2011-ben már 150 Millió Ft-os árbevétel értek el, és ez folyamatosan növekszik.

Németh Attila – Ügyvezető Igazgató, Nébar Kft

Berényi Edina Berényi Edina • CAD/CAM/PLM Inside Sales • Cégünk 1993 óta vezető pozíciót tölt be a magyar high-end CAD/CAM/CAE/PLM piacon. Elsőszámú partnerünk a PTC, aki a Creo, Windchill PLM, Mathcad és Arbortext szoftverek fejlesztője. Az S&T a legmagasabb, Platinum partneri státusszal és Authorized Training Partner minősítéssel rendelkezik a PTC-nél. • Telefon: +36 1 371 8060 • www.snt.hu/cad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.