Blog

A PTC Mathcad Prime 4.0 már elérhető!

A PTC bejelentette a Mathcad Prime 4.0-át , hatékony és biztonságos kalkulációs megoldását a termékfejlesztés támogatásához.

Számtalan új képességet rejt az új Mathcad, mint például a tartalom védelem, együttműködés különböző alkalmazásokkal, valamint a használhatóságot is továbbfejlesztette.

Needham, Mass. 2017 március 7.- A PTC ma bejelentette a legújabb verzióját a Mathcad Prime-nak, mérnöki számításokat végző szoftveréből. A mérnöki számítások a vállalatok legértékesebb információi, a Mathcad Prime 4.0 új fejlesztéseivel a felhasználók most megjeleníthetik, megoldhatják mindezt egy biztonságos környezetben.

A Mathcad új verziója lehetővé teszi, hogy megossza számításait a védett információk kiadása nélkül. Kiváló minőségű dokumentumokat hozhat létre, szöveggel, képpel és pont függvényekkel ellátva. Standard számítások újrahasznosítása. Növelje termelékenységét teljes egységek támogatásával a számítások során. Felgyorsítja az oktatást és az adoptálást, valamint hozzáférést biztosít az e-learning rendszerhez.

A PTC Mathcad Prime 4.0 legfontosabb előnyei:

  • Tartalomvédelem: Area Locking lehetővé teszi, hogy megossza számításait, védett információk kiadása nélkül
  • Együttműködés különböző alkalmazásokkal : Úgy mint az MS Office-szal és számos egyéb alkalmazással
  • Az egyenletek tördelési lehetőségeinek használatával a számítások a dokumentációban rendezett módon lesznek láthatóak. A tördelés akár az egyenletek írása közben is végezhető
  • Megjelenítési fejlesztések

Jelenítse meg, oldja meg, mindezt egy biztonságos környezetben! Nézze meg milyen újdonságokat rejt a PTC Mathcad legújabb verziója. További részletek információt a MathCad oldalon olvashat.

Berényi Edina Berényi Edina • CAD/CAM/PLM Inside Sales • Cégünk 1993 óta vezető pozíciót tölt be a magyar high-end CAD/CAM/CAE/PLM piacon. Elsőszámú partnerünk a PTC, aki a Creo, Windchill PLM, Mathcad és Arbortext szoftverek fejlesztője. Az S&T a legmagasabb, Platinum partneri státusszal és Authorized Training Partner minősítéssel rendelkezik a PTC-nél. • Telefon: +36 1 371 8060 • www.snt.hu/cad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.